Csira

NEMCSAK EGÉSZSÉGES, DE FINOM IS!  - VARIÁCIÓK CSÍRÁKRA

 

A pici magból óriási energiával tör elő az új élet, és tartalmazza az összes olyan alkotóelemet, amelyek szükségesek a majdani növény kifejlődéséhez. 
A bennük levő enzimek az emberi szervezetben is nagyon fontos szerepet játszanak, hiszen  az anyagcsere katalizátorai, amelyek ellenőrzik a szervezet kémiai reakcióit.
Születésünkkor adott mennyiséggel rendelkezünk belőlük, amelynek életünk végéig ki kellene tartania. A helytelen életmód, az egészségtelen táplálkozás, a betegségek sokat elvesznek ebből a mennyiségből, a szervezetben az egyensúly idővel felborulhat.
 

 

Napjainkban a figyelem az egészséges táplálkozásra irányul és egyre többet hallhatunk a konyhakész, friss bio csírákról. A csírák jótékony élettani hatásai segítenek feltölteni szervezetünk vitaminkészletét.


Ma már igazán szép választékot találunk az áruházláncok hűtőpultjaiban, hiszen nemcsak a sokak által ismert búzacsíra kapható, hanem számos egyéb zöldségcsírákkal is találkozhatunk, mint például a borsó, a póréhagyma-, a brokkoli, a Sangoretek-, vagy a rukkolás-lucernás keverékcsírákkal.
 

A mungóbabcsíra kivételével valamennyi BIO CSIRI termék BIO minősítéssel rendelkezik.
Ökológiai gazdálkodásból származó magokból,  ellenőrzött élelmiszerhigéniai előírások betartásával termelt friss, konyhakész csíra kerül az asztalunkra.

 


CSAK A KÉPZELETÜNK SZABHAT HATÁRT!