A természet ereje

 

A FRISS ZÖLDSÉGEK EGÉSZ ÉVBEN RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ FORRÁSA:  A CSÍRÁK

 
 
A friss bio csírák számtalan vitamin és ásványi anyag természetes forrásai, hozzásegítik szervezetünket a nagyobb fizikai igénybevétel okozta fáradtság,
kimerültség leküzdésében, egyes betegségekkel szembeni védekezésben. 
A csírázott mag életfontosságú vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, fehérjéket, könnyen emészthető szénhidrátokat és
vegyületeket tartalmaz.
A gazdag tápértékű, zsírszegény csíranövényekben számos vitamin, mint pl. A, B-komplex, C, D, E, G, K, U,
ásványi anyagok: kalcium, magnézium, foszfor, klór, kálium, nátrium, szilícium, szelén, jód megtalálható és ezek mind
természetes, azaz a szervezet számára legkönnyebben hasznosítható alakban fordulnak elő.
Felélénkítik a szervezetet, erősítik az immunrendszert, hatékonyak a stressz, fáradtság, hajhullás, köröm töredezettség ellen.
A bennük levő antioxidánsoknak köszönhetően  lassulhatnak az öregedési folyamatok.
 
 
 
 
 
 
 
 

• a csírák kitűnő vértisztítók
• hozzájárulnak a méregtelenítési folyamatokhoz
• serkentik a májműködést és az emésztést
• általános immunerősítők
• gyulladáscsökkentő vegyületet tartalmaznak
• izomgörcsoldók
• idegnyugtatók
• természetes módon segítik a szervezetet

 
A csírákból kisebb mennyiség is elegendő, hogy ugyanakkora mennyiségű energiát kapjon szervezetünk, mintha a kifejlett növényt,
vagy termését fogyasztanánk .A napi táplálkozásban az ellenálló képesség fokozása, az energiák mozgósítása mellett az ínyencek
figyelmét is szeretnénk felhívni színes, szokatlan íz- és formavilágú termékeinkre.
 
Levesek, főételek köreteinek kiváló díszítői, kiegészítői lehetnek, szórjuk őket bármilyen szendvicsre, különböző öntetekkel más zöldségekkel együtt, salátaként elkészítve is kitűnőek.
Sajttálak, túrókrémek ízesítője, színesítője. Joghurtba, kefirbe ( zöldségcsírák ), valamint gyümölcsturmixba (búzacsíra) belekeverve különleges ízt adnak ételeinknek és hatalmas
vitaminbombát szervezetünknek. 
 
BIO CSIRI – AZ ÉBREDŐ ÉLET!